Camping Viora

kampeerplek met een vrij uitzicht op Italiaanse camping

RUIME KAMPEERPLAATSEN

Agriturismo Camping Viora is een mini camping met 10 kampeer- plaatsen. De kampeerplaatsen zijn allemaal 90 a 100 m² en zijn verdeeld over verschillende terrassen. Het bovenste terras bestaat uit 1 kampeerplaats. Het terras eronder bestaat uit 5 ruime plekken naast elkaar en de overige plekken zijn aparte terrasjes trapsgewijs naast elkaar. De ondergrond bestaat uit gras en zand. De terrassen zijn zo gelegen dat alle plekken uitzicht hebben over de vallei, het heuvel-landschap met daarachter de alpen die Italie van Frankrijk scheiden. Camping Viora ligt op 620 meter hoogte waardoor de avonden en nachten aangenaam koel zijn. De camping en ons terrein is omgeven door vrije natuur. De smalle autoweg, waar overigens maar weinig verkeer rijdt, is ver van de camping verwijdert waardoor u het gevoel heeft ver van de bewoonde wereld te zijn.

uitzicht_vanaf_kampeerplek_over_lavendelveld_naar_de_bergen

Voor tenten en vouwwagens

Het kampeerterrein is autovrij maar er is uiteraard gelegenheid om vlak bij de tent uit en in te laden. De auto's kunnen niet op de terrassen worden geplaatst maar deze kunt u op korte afstand parkeren. Een gezamenlijk water tappunt is aanwezig op het terras bij de tenten. Contactpunten voor elektra bevinden zich in een kast op het veld. U moet wel zelf een snoer met een veilige CEE camping stekker meebrengen.

De kampeerplekken zijn alleen geschikt voor tenten en vouwwagens. Door de ligging van de camping ontvangen we geen caravans of campers. Van de in totaal tien plaatsen hebben we twee kampeerplekken die tevens geschikt zijn voor een vouwwagen (voor een vouwwagen eerst overleg).

De camping is ook voor vouwwagens prima te bereiken.

camping plekken bij geurige lavendel veld.

Lavendel

We hebben besloten over te stappen van geiten naar Lavendel. De geiten kunnen rustig op hun oude dag het gras kort houden. Een paar geiten blijven altijd nodig om ons grasland te onderhouden.

sanitairhuisje op camping viora

Sanitair

Bestaat uit een ruimte met 1 toilet, 1 douche en een wastafel. Een ruimte met toilet en wastafel en een ruimte met alleen een douche. Buiten is er een wastafel en 2 plekken voor de afwas.

ruime kampeerplaatsen met uitzicht over de vallei van de Langhe

Kampeerplek

De 10 plekken zijn elk 90 a 100 M2 en daarmee voldoende groot voor een zeer ruime tent. Het uitzicht, afhankelijk van waar u staat, mooi tot heel mooi. Alle plekken hebben een afdak voor schaduw

Wat we Bieden

• Een ruime plaats (90 A 100 m2)
• Voor elke plek electriciteit
• Gratis Wi-Fi (niet vanaf kampeerplek)
• Keurig en schoon sanitair
• Elke plek een afdak voor schaduw
• Rust. en met max. 24 kampeergasten
nooit druk op de camping
• Prachtig uitzicht
• Was machine aanwezig
• Invriezen van koelelementen
• Ondergrond van gras en zand
• Autovrij terrein
• Informatie over diverse leuke dagjes uit
• Geen campers of caravans
• Geen auto's met daktent
• Geen familie's met kinderen jonger dan 15 jaar

Goed om te Weten

Ons terrein ligt in de heuvels dus wanneer u naar ons huis loopt of naar het sanitair gaat is er altijd hoogteverschil te overbruggen. Voor mensen die erg slecht ter been zijn is onze camping niet echt aan te raden. U kunt vooraf informatie aan ons vragen over de ligging van de camping.

Vanaf de camping naar het parkeerterrein is het een korte wandeling van ± 300 meter licht heuvelopwaarts.

Geen familie's met kinderen jonger dan 15 jaar

Voor boodschappen, supermarkten en restaurants hoeft u echter niet ver. Murazzano is 10 minuten en het grotere Ceva is het ± 20 min. rijden van de camping. Het restaurant in Paroldo is enkele minuten rijden vanaf de camping. Lopend naar Paroldo is ± 50 minuten.