Camping Viora

kampeerplek met een vrij uitzicht op Italiaanse camping

RUIME KAMPEERPLAATSEN

Agriturismo Camping Viora is een mini camping met 10 kampeer- plaatsen. De kampeerplaatsen zijn allemaal 90 a 100 m² en zijn verdeeld over verschillende terrassen. Het bovenste terras bestaat uit 1 kampeerplaats. Het terras eronder bestaat uit 5 ruime plekken naast elkaar en de overige plekken zijn aparte terrasjes trapsgewijs naast elkaar. Elke plek heeft een schaduwdoek welke de zon voor 90% tegenhoud. Een gezamenlijk water tappunt is aanwezig op het terras bij de tenten. Contactpunten voor elektra bevinden zich in een kast op het veld. U moet wel zelf een snoer met een veilige CEE camping stekker meebrengen. De ondergrond bestaat uit gras en zand. De terrassen zijn zo gelegen dat alle plekken uitzicht hebben over de vallei, het heuvel-landschap met daarachter de alpen die Italie van Frankrijk scheiden. De camping, ons huis en terrein zijn omgeven door vrije natuur en liggen aan het einde van onze eigen weg. 

Uitzicht vanaf kampeerplek  over  lavendelveld naar de bergen

Voor tenten en vouwwagens

De kampeerplekken zijn alleen geschikt voor tenten waarvan twee ook voor vouwwagens (dit kan alleen in overleg vooraf i.v.m beschikbaarheid). Gezien de ligging van de camping en het feit dat de camping autovrij is ontvangen we geen caravans, campers of auto’s met een daktent. De camping is autovrij maar er is uiteraard gelegenheid om vlak bij uw kampeerplaats bij aankomst of vertrek uit en in te laden. De auto of motor kunnen niet op de terrassen bij uw tent worden geplaatst. Deze dienen bovenaan de heuvel aan het begin van de camping geparkeerd te worden op het daarvoor geschikte parkeerterrein.

camping plekken bij geurige lavendel veld.

Lavendel

We hebben besloten over te stappen van geiten naar Lavendel. De geiten kunnen rustig op hun oude dag het gras kort houden. Een paar geiten blijven altijd nodig om ons grasland te onderhouden.

sanitairhuisje op camping viora

Sanitair

Bestaat uit een ruimte met 1 toilet, 1 douche en een wastafel. Een ruimte met toilet en wastafel en een ruimte met alleen een douche. Buiten is er een wastafel en 2 plekken voor de afwas.

ruime kampeerplaatsen met uitzicht over de vallei van de Langhe

Kampeerplek

De 10 plekken zijn elk 90 a 100 M2 en daarmee voldoende groot voor een zeer ruime tent. Het uitzicht, afhankelijk van waar u staat, mooi tot heel mooi. Alle plekken hebben een afdak voor schaduw

placeholder imageplaceholder imageplaceholder imageplaceholder image-sqplaceholder image-sqplaceholder image-sq